Book din tid online her

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Klosterplads 5
5700 Svendborg
Telefon 40648459

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Klosterplads 5
5700 Svendborg
Telefon 40648459

Velkommen til Frisør Hos Peter i Svendborg

Vores salon i Svendborg er en lille, hyggelig og bekvem salon. Atmosfæren bærer præg af, at det er et gammelt værtshus. Vi kommer nemlig hinanden ved, og har et unikt og afslappet bånd til dig som kunde. Her lytter vi til vores kunder. Uanset om du har lyst til at vende verdenssituationen eller har haft en lang dag og gerne vil slappe af i fred og ro, er der plads til dig og dine behov. Vi hygger om dig, og her er altid kaffe på kanden. Te, kakao og vand er der også at finde til de små eller dig, der ikke er kaffetørstig.

Vi sætter en ære i vores behandlinger, din tillid til os og vores håndværk. Vi ønsker, at du går glad og tilfreds fra salonen. Derfor knokler vi på  til sidste detalje er udført til tilfredshed. Desuden giver vi råd og vejledning med et realistisk syn på dine ønsker. Vi er gerne med på større forandringer, og rådgiver dig med tanke på, at frisuren skal passe til dig og dit liv. For os er det vigtigt at du føler dig tryg og klædt på til f.eks. større farveforandringer eller nye frisurer, så vi altid kan leve op til dine forventninger og ønsker.

Professionelle produkter og vejledning

Vi har de lækreste produkter fra TIGI, Joico, Envie, Raywell og Crew til salg i salonen til gode priser – finder du det billigere, matcher vi prisen. Du får altid grundig vejledning om det helt rigtige produkt til dig. Vi vejleder uanset om du bare er et smut forbi salonen eller har siddet i frisørstolen forinden. Professionelle farver er også at finde på vores hylder. Vi sælger nemlig de præcis samme farver, som vi selv bruger, til dig der ønsker en ‘gør-det-selv’ løsning, eller vil holde farven ved lige derhjemme. Med professionel vejledning fra frisører, er det nemmere at opnå et godt resultat.

Børnevenlig klipning

Det kan godt være lidt uhyggeligt at gå til frisør de første par gange – eller en smule svært at sidde stille, hvis man har krudt i måsen.
Vi tilbyder børnevenlig klipning med VIP-venteafdeling til barnet. Her er et bord spækket med diverse legetøj, bøger og tegnebøger til den kreative sjæl, så eventuel ventetid ikke bliver for lang. Under selve klipningen inddrager vi dit barn. Vi leger og fortæller og pjatter i fællesskab med dem, så de føler sig trygge. Vi laver blandt andet regnvejr, blæsevejr, og så kilder vi til tider med en kilde-maskine. En sød fletning til den smukkeste prinsesse, eller sejt farvet hår til superhelten følger også altid med en børneklipning.

Velkommen i vores frisørsalon

Her er plads til alle og enhver, uanset om man er stor eller lille. Ingen opgaver eller ønsker er for store eller for små til ikke at blive taget hånd om. Kom endelig ind til os og få en snak om dit ønske, så finder vi i fællesskab vejen til dit nye hår.
Salonen ligger centralt i Svendborg på Klosterplads 5. Bestil tid online på www.hospeter.dk eller ring til os på tlf. 40648459.

Vi har handicapvenlig indgang.