Project Description

Book din tid online her

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Storegade 21
8850 Bjerringbro
Telefon 40648457

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Storegade 21
8850 Bjerringbro
Telefon 40648457

Frisør i Bjerringbro

Hos Peter i Bjerringbro møde du altid smilende og veloplagte frisører. Hos os er kunden i centrum. Vi lytter til dig og har altid fokus på dine ønsker og behov, så din frisure passer til dig. Vi kommer gerne med nye idéer og input til dit hår, hvis du vil have lidt fornyelse. Vi sætter kreativiteten højt og deltager i faglige kurser for at forny os – derfor har vi altid gode idéer til flot og spændende hår. Vi vejleder dig gerne både i frisurer, klip, krøller og farve/reflekser med udgangspunkt i dit hår og look.

Rimelige priser

Hos Peter i Bjerringbro har vi altid rimelige og gennemskuelige priser på alle vores behandlinger. Vi har damerabat, hvor du kan få 15% rabat på klip eller større kemiske behandlinger (farve/permanent) indtil 6 uger efter din sidste behandling hos os – bare husk at tage din kvittering med fra sidste behandling. Vores faste tilbudspris til herre er 185 ,- for klip. Hårvask koster kun 20,- sammen med klip.
Du har 14 dages reklamationsret på behandlinger.

Se vores spændende produkter i salonen

Vi har masser af spændende produkter til salg i salonen. Blandt andet forhandler vi den økologiske Envie Vegan serie, ampuller ved hårtab, produkter til hårvask og styling. Vi forhandler en række produkter i professionel kvalitet, bl.a. Tigi og HH Simonsen, samt herreserien American Crew. Vi vejleder selvfølgelig i vores produkter, så du kan style dit hår lækkert derhjemme.
Vi sælger produkter til under internet priser, og finder du dem billigere, matcher vi prisen. Vi bytter uåbnede produkter med et smil. Du skal blot huske at have kvitteringen med.

Velkommen i vore salon i Bjerringbro

Vore frisørsalon i Bjerringbro er hyggelig, lys og luftig. Vi har en lille cafe i venteafsnittet, hvor du frit kan vælge mellem flere varme drikke. Vi har en kørestolsvenlig indgang, hvor vi lægger en rampe på, så du nemt kan komme ind.

Salonen ligger centralt i Bjerringbro på Storegade 21. Book din tid online eller ring til os på 40648457. Vi samler på glade og tilfredse kunder – og glæder os til at betjene dig i salonen.