Book din tid online her

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Nørregade 9
8700 Horsens
Telefon 40648452

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Nørregade 9
8700 Horsens
Telefon 40648452

Velkommen til Frisør Hos Peter i Horsens

Vi byder alle kunder velkommen med et smil på læben. Her er plads til stamkunder og nye gæster. Vi giver alle en professionel og super behandling. Hos os tilbyder vi klipning, farvning, opsætning, farvning og retning af vipper og bryn, permanent og meget mere.

Vi har mange faste kunder, der vender tillbage til os, Vi har nu også altid plads til nye kunder. Ring for at bestille tid eller bestil online. Du er også altid velkommen til at droppe ind, men vi kan desværre ikke garantere at der er tid til klipning ved drop-in. I butikken er der dog altid lækre stylingprodukter til gode priser! Ring på tlf 40648452.

Vi er to friske og glade piger, der nyder vores fag og sætte arbejdsglæde og god service i højsædet. Vi har begge den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring i bagagen. Vi følger med i fagets udvikling og de nyeste trends i hårmode – men vi tilpasser til den enkelte kunde. For os er det vigtigt, at du bliver glad for din frisure og at den fungerer i din hverdag. Derfor kigger vi på din stil, ansigtsform og hverdagsliv – og det tilpasser vi frisuren til. Du skal være tilfreds med både farve, klipning og dine muligheder for at style frisuren. Vi giver gerne tips og gode råd til styling og pleje af dit hår.
Vi glæder os til at se vores dejlige kunder til en behandling i topkvalitet.

Vores hyggelige salon ligger centralt i Horsens på Nørregade. Nærmeste parkeringspladser finder du på Mælketorvet og i Rædersgade. Der går også bus næsten lige til døren.