Book din tid online her

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Nytorv 20
4400 Kalundborg
Telefon 59510364

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Nytorv 20
4400 Kalundborg
Telefon 59510364

Velkommen til Frisør Hos Peter i Kalundborg

Frisør Hos Peter i Kalundborg ligger centralt på Nytorv 20 med masser af parkeringspladser lige udenfor døren. Vores salon er hyggelig, og vi har altid frisk kaffe på kanden. Vi er et professionelt team af frisører, der vægter fagligheden højt. Det gælder uanset om du bare skal have studset pandehåret eller have den helt store make-over med klipning, farve og reflekser. Vi har handicapvenlig indgang.

Vi tilbyder

Vi har dygtige frisører, der gerne hjælper med at finde helt rigtige frisure til dig. Vi sætter gerne dit hår til bryllup og fest.

Hos os kan du få håret farvet, lavet reflekser eller balayage. Vi permanenter både kort og langt hår samt farver og former vipper og bryn. Vi fjerner også uønsket hår på overlæben.

Lækre produkter til din hjemmesalon

Vi har altid en lang række produkter til dit hår i vores butik. Her matcher vi inernetprisen, hvis du kan finde produkterne billigere andre steder. Vi sælger hårfarve til hjemmebrug, hvis du selv vil klare udvoksningen mellem besøgene. Vi giver gerne gode råd, og sørger for at finde den helt rigtige farve til dig.

Find os her

Hos os er du altid velkommen til at kigge ind.
Du finder os på Nytorv i Kalundborg, hvor der også ligger en række andre butikker.
Vi har handicapvenlig parkering og indgang, mens der er et trin op trin op til vaskepladser. Bestil tid på hospeter.dk eller ring på tlf. 59510364.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige salon.