Book din tid online her

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Østergade 10
4700 Næstved
Telefon 55771904

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Østergade 10
4700 Næstved
Telefon 55771904

Velkommen til Frisør Hos Peter i Næstved

Her er en hyggelig stemning og alle er velkomne. Vi går op i et hyggeligt arbejdsmiljø, så der bliver god stemning i salonen. Vi har et super sammenhold, hvor hele teamet hjælper hinanden.

Vi tilbyder…

Vi tilbyder alt fra en lille studsning til en masse striber eller et helt nyt look. Her kan du få dameklip, herreklip, børneklip, pensionistklip, farve, formning af bryn og vipper og meget meget mere.

De små sætter altid pris på lidt ‘Spiderman’ hår og skøre farver fra Sibel hair color – og bare rolig, farverne forsvinder igen ved første hårvask!

Vores frisører sørger  altid for at skabe en perfekt frisure til tidens trend og din personlighed. Vi lægger stor vægt på at give personlig rådgivning, så håret passer til dig og dit liv. Du får en frisure, der holder, og som du nemt kan passe i dagligdagen.

En salon med højt serviceniveau og godt håndværk

I Frisør Hos Peter har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til fornuftige priser, som du kan købe med hjem. Vi har blandt andet produkter fra Tigi, Joico, Uniq One, d:fi og mange andre lækre olier, vokse og sprays. Endvidere har vi en vegansk serie fra Envie med mange shampoo, conditioner og stylingsprodukter. Du kan derfor altid få et produkt, som passer lige til dit hår.

Har du ikke tid til at komme i salonen og få farvet håret, kan du købe en farve med hjem i samme gode kvalitet som vi bruger i salonen. Selvfølgelig til en god pris og med rådgivning, så du får det bedste resultat.

Salon ligger centralt i Næstved på Østergade 10, og har handicapvenlig indgang.

For tidsbestilling kan du ringe alle hverdage fra kl. 9-17:30 og lørdag fra kl. 8-13 på tlf. 55 77 19 04. Du kan naturligvis også bestille tid via vores hjemmeside www.hospeter.dk.

Vi glæder os til at se dig!