Book din tid online her

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

St. Sct. Peder Stræde 16
8800 Viborg
Telefon 40648460

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

St. Sct. Peder Stræde 16
8800 Viborg
Telefon 40648460

Frisør i Viborg

Ved Frisør Hos Peter i Viborg står vores kompetente personale klar til at klippe dit hår til en lav pris. Vi spidser saksen for alle – både børn og voksne.

Frisørsalon i hjertet af Viborg

Vores salon har store, dejlige og rummelige lokaler. Vi gør meget for, at du skal føle dig velkommen og godt tilpas i salonen, så vi har lækre stole, både til når du sidder og venter, samt til når du sidder i stolen og bliver klippet eller får vasket hår.

Dygtigt og kompetent personale

Vores personale er professionelle uddannede frisører, som har god erfaring med at klippe alle typer af hår og frisurer. Hos os får du ikke bare en klipning, men også gode råd og vejledning til, hvordan du plejer dit hår og hvordan du sætter det.

Vi har også et godt øje for hvilke frisurer og farver, der passer bedst til dig. Vores mål er, at du går herfra med en god oplevelse og med et flot resultat – uanset om du blot har fået studset spidserne eller om du har gennemgået en større forvandling med klip og farve.

Frisørprodukter til internetpriser

Du behøver ikke at blive ruineret, bare fordi du gerne vil have lækkert hår. Derfor har vi gode og konkurrencedygtige priser – ikke bare på vores klipninger, men også på de produkter som vi sælger.

Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelle hårprodukter til fornuftige priser, og kører løbende tilbud på forskellige produkter. Alle de produkter vi sælger, er nogle, som vi kan stå inde for.

Vi har forstand på alle hårtyper og kan vejlede dig i, hvilke produkter du skal bruge til lige netop dit hår, samt hvordan du sætter det i forskellige frisurer.

Gratis parkering

Vi tilbyder gratis parkering lige ved døren, så du behøver ikke at bekymre dig om at finde en parkeringsplads eller gå langt for at finde hen til vores frisørsalon.

Besøg vores salon eller bestil tid online

Du er altid velkommen til at besøge vores salon på St. Sct. Peder Stræde 16 i Viborg, hvis du vil have en uforpligtende samtale eller ønsker at bestille en tid til en klipning, farvning eller andet. Du kan også booke en tid online her på siden eller ringe til os på telefon 40 64 84 60. Vi har handicapvenlig indgang.