Book din tid online her

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Havnegade 21
4220 Korsør
Telefon 58373204

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Havnegade 21
4220 Korsør
Telefon 58373204

Velkommen til Frisør Hos Peter i Korsør

Frisør Hos Peter er en frisørkæde med saloner fordelt i hele landet. Du finder os på Sjælland, Fyn og Jylland.
Vores lille hyggelige salon ligger centralt i Korsør. Vi modtager kunderne i en rolig og god atmosfære, hvor du bliver mødt af dygtigt og veluddannet personale.

Med kunden i centrum

I salonen lægger vi stor vægt på personlig betjening og god stemning. Det er vigtigt for os at alle vores kunder føler sig godt tilpas. Derfor har vi fokus på at lytte og give den bedste rådgivning til hver eneste kunde. God service er vigtigt for os – og så får du det til gode priser.

Vi lægger vægt på god service

Hos os bliver du mødt med et smil og faglig dygtighed. Vi er en salon med kunden i centrum – her er der er plads til grin, hygge og være den du er. Hos os har du mulighed for at slappe af og nyde en god kop kaffe, te eller varm chokolade, mens du bliver behandlet.

Vores behandlinger

Vi tilbyder en lang række frisørbehandlinger. Vi klipper både herrer og damer, børn og pensionister. Vi trimmer gerne herrernes skæg, retter bryn og farver vipper og bryn. Du kan også få sat håre til bryllup og andre festligheder. Vi tilbyder en række farvebehandlinger, bl.a.:

 • Reflekser
 • Balayage
 • Ombre

Vi laver også permanent og tilbyder hårkur, hvis dit hår trænger til lidt ekstra pleje.

Vi er en salon med fokus på miljøet, og du finder en vegansk serie i vores udvalg af produkter. På den måde skåner vi miljøet, kunderne og vores medarbejdere, der dagligt arbejder med produkterne. I serien finder du flere varianter af shampoo, så du kan finde lige netop det dit hår eller hårbund har brug for. Det kan f.eks. være ekstra fugt og pleje, hårtab eller skæl og kløe, shampoo til farvet hår osv. I serien findes der også balsam/hårkur samt enkelte stylingsprodukter.

Professionelle produkter til gode priser

Vi forhandler en række af kendte mærker til faste lave priser, bl.a.

 • Joico
 • American Crew
 • Tigi
 • Revlon
 • D:fi
 • Orofluido
 • HH Simonsen
 • Krible krable shampoo – til forebyggelse og behandling af lus

Til de yngste kunder i salonen har vi colorspray i flere forskellige farver – så bliver klipningen altid lidt sjov og festlig – og bare rolig, det går ud igen efter en vask. Du kan også købe hårfarve med hjem. Vi forhandler en serie af hårfarve med bredt udvalg til hjemmebrug. Så kan du friske farven op derhjemme og få den rette hjælp og vejledning, når du handler hos os. Som frisører kan vi rådgive om farvernes opbygning og virkning, så du ikke ender med en forkert farve.

Her finder du os

Velkommen til Frisør Hos Peter i Korsør – din professionelle frisør.
Du finder os centralt i Korsør på Havnegade 21 – tæt på parkeringspladser og med bus næsten lige til døren.

Du kan booke din tid online på www.hospeter.dk. Enkelte behandlinger kan ikke bookes online – så skal du ringe på tlf. 58373204 – og det er du altid meget velkommen til at gøre, uanset hvilken behandling, det drejer sig om.