HosPeter Logo

Book din tid online her

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Ølbycenter 11
4600 Køge
Telefon 30152904

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Ølbycenter 11
4600 Køge
Telefon 30152904

Velkommen til Frisør Hos Peter i Køge

Frisør Hos Peter i Køge er beliggende i Ølbycentret tæt på parkering og offentlig transport. Vi har åbent kl. 9-17.30 på hverdage og kl. 8-13 om lørdagen.

Salonen stråler af hygge og velvære, og du møder altid meget smilende frisører på job. Salonen er åben og lys med udsugning, så der aldrig lugter af permanentvæske eller hårfarve. Vi går meget op i miljø og økologi, og anvender vegansk hårvask. Her er altid en kop frisk kaffe på kanden eller lun kakao til de yngste kunder. Vi har handicapvenlig indgang.

Vi går til det yderste for vores kunder

Vi klipper både herrer og damer, børn og pensionister, og retter også gerne til med et pandehårsklip eller en studsning.
Endvidere farver vi langt og kort hår, og kan lave bl.a. hættestriber og foliestriber. Skal du have rettet og farvet øjenbryn og vipper klarer vi også det. Vi dækker gråt hår, og giver proteinbehandlinger, der gør håret silkeblødt og lækkert. Vi former og studser også skæg, så det passer til din ansigtsfacon.

Skal du have sat håret til fest og løjer, skaber vi gerne en flot langthårsopsætning til dig. Ønsker du en føntørring eller vandondulation, er du også i trygge hænder. Vi laver også mange former for permanent.

Vi holder en høj standard, klipper med omhu og lytter til dine ønsker. Det er dig, der kender dit hår og dine hvirvler bedst!

For hele familien

Frisør Hos Peter i Køge er en familie salon med familie venlige priser. Vi klipper alle med et smil, og sætter serviceniveauet højt for at gøre dig yderst tilfreds som kunde hos os.

Bestil tid

Du kan bestille tid til klipning online eller på tlf. 30152904. Skal du have farvet eller behandlet håret, skal du dog ringe ind. Du kan for det meste få tid til en klipning fra dag til dag og blive klippet, og ofte kan du også komme til uden tidsbestilling, hvis du kigger ind i salonen.

Vi har masser af lækre hår- og stylingsprodukter fra American Crew – d:fi – Moroccan Oil – Olaplex – Vegan – Tigi – og vi har prisgaranti. Det betyder, at vi matcher netprisen,  hvis du kan finde produktet billigere. Du finder også sjove børnehårsprays i alle regnbuens farver. Endvidere sælger vi hårbørster, fladjern, krøllejern, føntørrer, klippemaskiner og hårfarve fra kendte mærkevarer i høj kvalitet, så du selv kan fikse frisuren derhjemme.

Vi glæder os til at se dig!