Drop in salon

Ingen tidsbestilling mulig i denne salon, kun drop in

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Torvet 10
7400 Herning
Telefon 40648458

Drop in salon

Ingen tidsbestilling mulig i denne salon, kun drop in

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Torvet 10
7400 Herning
Telefon 40648458

Velkommen til Frisør Hos Peter i Herning

Vi tilbyder professionelle klipninger til lave priser for hele familien. Vores team består af dygtige frisører, som alle står klar til at give gode råd og vejledning omkring hvilken frisure, der klæder dig, samt hvordan du bedst muligt plejer dit hår.

Vi har forstand på alle hårtyper

Ikke alle hårtyper er ens. Derfor gør vi også meget ud af, at du bliver vejledt ud fra lige netop den hårtype, du har. Vores dygtige frisører har også et godt øje for, hvilken frisure der passer til din ansigtsform og hvordan du bør klippes efter din hårtype.

Vi lytter til dine ønsker – hvad enten du blot skal have klippet spidserne eller gerne vil prøve noget helt nyt og anderledes.

Vi har et stort og bredt udvalg af hårprodukter

I vores hyggelige salon har vi et bredt udvalg af produkter, som alle er nogle, vi kan stå inde for. Vi har produkter til alle hårtyper – alt fra store krøller til fint og glat hår, samt kort såvel som langt hår.

Vi har voks, shampoo, balsam og meget mere. Derudover finder du selvfølgelig også de bedste hårbørster på markedet, som er skånsomme mod dit hår og som nemt udreder filter.

Vi giver dig desuden gode råd til, hvordan du bruger produkterne, så du selv kan sætte dit hår hjemme foran spejlet.

Besøg os i salonen

I Frisør Hos Peter i Herning har vi drop in, så du slipper for at bestille tid inden, når du gerne vil klippes. Du kommer bare forbi en dag, hvor det passer dig, og så står vi klar til at hjælpe dig med dine lokker.

Vær opmærksom på, at der kan være ventetid, når du kommer. I mellemtiden kan du nyde vores smukke lokaler og vores behagelige lænestole i venteområdet, hvor du kan samle inspiration til din klipning.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak, hvis du er i tvivl om, hvordan du gerne vil klippes eller gerne vil prøve noget nyt og anderledes.

Vi har handicapvenlig indgang.