Book din tid online her

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.30 – 17.00
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Jernbanegade 6E
4800 Nykøbing F.
Telefon 54821904

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.30 – 17.00
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Jernbanegade 6E
4800 Nykøbing F.
Telefon 54821904

Velkommen til Frisør Hos Peter i Nykøbing F.

Salonen Frisør Hos Peter ligger i gågaden i Nykøbing F., og har været i byen i mere end 20 år. Det var den tredje salon i den nu landsdækkende frisørkæde Frisør Hos Peter.

Vi hjælper gerne hinanden på tværs af salonerne, og samarbejder for at du som kunde kan få den bedst mulige oplevelse. Vi er et frisk team, der møder vores kunder med et smil på læben. Hos os skal der også være tid til at have det sjovt, samtidig med at vi er professionelle og sætter den faglige stolthed højt. Vi har handicapvenlig indgang, mens der er et trin op til vaskepladser.

Vores behandlinger

Vi ordner hår på både børn og voksne, herrer og damer. Vi farver, permanenter og lysner hår, både med helfarvning og striber. Vi  lytter til ønsker, og finder en løsning som passer til dig og dit hår.

Produkter med prisgaranti

Vi har prisgaranti på vores produkter, så du finder dem ikke billigere andre steder. Vi forhandler en række dejlige hårplejeprodukter og stylingsprodukter. Blandt andet har vi Joico som igen og igen bliver testvinder med deres produkter på vores hylder. Du finder også Raywell, Revlon, Structure, d:fi og Uniq 1 i vores salon. Til herrerne har vi American Crew som er en dejlig herreserie med en lækker maskulin duft. Vi rådgiver selvfølgelig også om hvilke produkter, der passer til dit hår, så du kan pleje håret og få det bedste ud af din frisure.

Sådan booker du

På vores online booking kan du se hvornår den enkelte frisør har ledige klippetider. Frisørerne har både navn og billede på, så du er sikker på at vælge den rigtige. Du kan markere, hvis du ønsker en bestemt frisør til at ordne dit hår.
Du kan også altid ringe ind til os på tlf. 54821904.

Vi glæder os altid til at se nye og faste kunder i salonen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller kigge ind forbi vores hyggelige salonen. Vi hjælper og vejleder så godt vi kan.