Drop in salon

Ingen tidsbestilling mulig i denne salon, kun drop in

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Vendersgade 15
7000 Fredericia
Telefon 40648454

Drop in salon

Ingen tidsbestilling mulig i denne salon, kun drop in

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Vendersgade 15
7000 Fredericia
Telefon 40648454

Velkommen til Frisør Hos Peter i Fredericia City

Vi byder alle velkommen i vores hyggelige salon på Vendersgade i Fredericia. Her venter et smilende og professionelt hold af frisører på dig, klar til at skabe din nye frisure! Her er altid frisk kaffe på kanden og tid til den enkelte kunde.

Uden tidsbestilling

Salonen er uden tidsbestilling, det vil sige, at du bare kommer ind, trækker et nummer og tager plads i vores behagelige ventestole til det bliver din tur. Som salon uden tidsbestilling har vi bedre tid til kunden i frisørstolen, så vi kan give god rådgivning og vejledning for at opnå det bedste mulige resultat. Selvom vi er uden tidsbestilling kan du sagtens have en fast frisør. Du siger bare hvem du gerne vil vente på, når du trækker dit nummer, og så finder vi ud af det.

Det laver vi

Udover at klippe, laver vi også farver, både helfarve, reflekser, balayage, baby lights og meget andet. Vi farver bryn og vipper, samt retter bryn med både blad, pincet eller voks. Vi laver også permanente krøller i alle længder, og opsætninger til de festlige dage i livet. Vi klipper både herrer og damer, store og små. De mindste kunder skal have en god oplevelse hos os og får tilbudt en sjov hårfarve i sprayform som afslutning på besøget – farven vaske ud igen ved første vask.
Derudover kører vi mandag – torsdag fra 8-14 med tilbud på en klipning til alle over 65 til pensionistpris. OBS man skal være færdig klippet inden kl 14.00.

Du finder også en række hårprodukter i professionel kvalitet til super priser. Vi rådgiver om hvilke produkter, der passer til dit hår, så du også kan få lækkert hår derhjemme.

Find os her

Vi glæder os til at se dig i salonen, hvad enten det er til en behandling eller bare til en snak eller rådgivning om dit hår.
Du finder os centralt i Fredericia City på Vendersgade 15, med parkering i begge nabogader.
Kom bare ind – salonen er åben mandag til fredag kl. 8-17.30 og lørdag kl. 8-13.
Vi har handicapvenlig indgang, mens der er to trin op til vaskepladser