Book din tid online her

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Vesterbro 15
9000 Aalborg
Telefon 53691904

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Vesterbro 15
9000 Aalborg
Telefon 53691904

Velkommen til Frisør Hos Peter i Aalborg

Vi sætter kundens behov i første række og lytter til dine ønsker. Vi udfører dine ønsker med høj professionel faglighed. Du bliver altid mødt af en smilede, venlig og imødekommende frisør, der står klar med rådgivning og vejledning efter dine individuelle behov.

Vores indgang er handicapvenlig, og du kan altid få en forfriskning mens du bliver klipper. – Vi har kaffe, the, vand, øl, vin samt kakao og saftevand til de mindste kunder..

Vi har ekspertise i bl.a. klipning af både langt og kort hår, farvning, hvor vi laver balayage, babylights, ombre, og reflekser. Vil du prøve en permanent, laver vi gerne de lækreste krøller. Du kan også få tilpasset og rettet øjenbryn og få farvet vipper og bryn. Vi vokser også bryn, læbe, næse og ansigt, så du kan forlade salonen med et helt skarpt look.

Er jeg for gammel til frisør?

Vi klipper til rimelige priser og har besøg af kunder i alle aldre, både herrer og damer. Hos os kan du både få trimmet skægget samt lagt en flot make-up samt sat håret til den store fest. Vi er en fleksibel salon, der gerne imødekommer efterspørgsler. Her kan du både få en klassisk frisure og det helt nyeste indenfor hårtrends.

Alle frisører i salonen har den 4-årige frisøruddannelse. Vi sørger for at følge med tiden, og holde kvaliteten høj.

Hvordan bestiller jeg tid?

Du kan bestille tid online eller ringe på tlf. 53691904. Du er også velkommen til at kigge ind for at se, om vi har ledige tider. Vi har altid lækre hårprodukter til net-priser i butikken. Du finder bl.a. Tigi, Joico &, HH Simonsen.

Frisør Hos Peter i Aalborg ligger centralt på Vesterbro 15. Der er gratis parkering i 2 timer lige ved siden af på kirkens parkeringsplads. Af og til er der optaget, men så kan du finde billig parkering bag Aalborghallen. Vi har også bus næsten lige til døren – og du kan selvfølgelig også parkere din cykel ved butikken.

Vi har handicapvenlig indgang, mens der er et trin op til vaskepladser.