Project Description

Book din tid online her

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 09.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Adresse

RingStedet
Klosterparks Allé 10
4100 Ringsted
Telefon 53781904

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 09.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Adresse

RingStedet
Klosterparks Allé 10
4100 Ringsted
Telefon 53781904

Frisør i Ringstedet

Frisør hos Peter i Ringstedet er butik nr 18 i en kæde på i alt 20 butikker. Du finder Frisør hos Peter-saloner på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi åbnede i Ringstedet center i Ringsted i 2015, og det har været en bragende succes lige fra starten. Ringstedet er et lille hyggeligt center med rigtig god placering i Ringsted. Vores salon har tilmed også en rigtigt god placering i centeret, hvor vi ligger mellem to indgange og har egen udgang til stor p-plads. Her er det altid er muligt at finde en p-plads, så både kunderne og vi selv kan parkere lige udenfor døren. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Velkommen i vores salon

Når du kommer ind i salonen, bliver du altid mødt med et smil og en hilsen. Vi har god plads i venteområdet med behagelige sofaer, hvor du nyde en kop kaffe, the eller varm kakao. Her er også lidt at læse i, mens du venter.
Vi gør meget ud af at tage godt imod vores kunder. Det er vigtigt for os at du føler dig velkommen og godt tilpas. Derfor gør vi vores bedste for at skabe en rigtig god stemning og hyggelig atmosfære med plads til grin og snak og med kunden i centrum.

Kunden på første parket

Når du sidder i frisørstolen, gør vi meget ud af at lytte til dine behov. Vi vejleder og giver den bedst mulige rådgivning, både i forhold til behandling, men også i forhold til brug af de rigtige produkter til dit hår. Vi bestræber os på at give den allerbedste rådgivning og service hver gang. Vi sætter nemlig din kundetilfredshed rigtig højt. Salon Hos Peter i Ringstedet har et professionelt team, hvor vi alle har den 4-årige frisøruddannelse. Vi deltager i fagkurser jævnligt for at holde os opdateret på nye trends og teknikker. Det er med til at udvikle og holde os fagligt og kreativt opdateret. Det er utroligt vigtigt at du som kunde føler dig godt tilpas og lyttet til. Derfor lægger vi stor vægt på en god og tryg dialog mellem kunde og frisør. Vi gør meget ud af at du som kunde føler dig tryg ved at lægge dit hår i vores hænder.

Professionelle produkter og grundig rådgivning

Vores salon er en rigtig slikbutik for voksen, der er til lækre hårprodukter. Her finder du en række professionelle mærker på vores hylder:

 • Joico
 • Revlon
 • American Crew
 • D:fi
 • Orofluido
 • Tigi Bed Head
 • Tigi Catwalk
 • hh simonsen – både hårprodukter og føntørrer/glattejern
 • Krible Krable shampoo mod lus
 • Wet brush
 • Envie hårmaske
 • Envie-Vegan: det er en vegansk/økologisk hårplejeserie med fokus på miljøet. Produkterne er udviklet uden brug af stoffer af animalsk oprindelse. Desuden er de fri for parabener.

Det er også skønt for os som frisører, at vi altid kan finde et eller flere produkt, som passer netop til dig og dine behov.
I vores butikker kan du også købe hårfarve til hjemmebrug, og her får du naturligvis den rette hjælp og vejledning af os, så du får den rigtige farve med hjem.

Vores behandlinger

Hos Peter i Ringsted tilbyder vi en lang række behandlinger, så kronen på værket, bliver lige som du vil have det. Vi tilbyder både dame- og herreklip og trimmer gerne herrernes skæg.
Vi klipper også gerne de mindste i familien – og til de ældre, der kan have svært ved at komme ud til vores salon,tilbyder vi pensionist klip,hvor vi kommer ud til dig. Det kan vi tilbyde mandag til torsdag mellem 9-14 – klipningen skal være færdig kl. 14.
Vi tilbyder en række farvebehandlinger med både folie- og hættestriber – og vi permanenter også gerne.
Få farvet bryn og vipper og rettet brynene til. Vi vokser også gerne uønsket hår på hage og overlæbe. Trænger håret til lidt ekstra forkælelse, tilbyder vi hårkure.
Til bryllup, konfirmation og andre store begivenheder skaber vi gerne en flot håropsætning.

Her finder du os

Vi er kendt for professionelt frisørarbejde til overkommelige priser med en helt fantastisk god og rar stemning med kunden i fokus.
Så velkommen hos Frisør hos Peter i Ringstedet – der er masser af parkeringspladser lige foran døren. Med offentlig transport står du af på busstoppested Ringsted Burgerking.
Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 53 78 19 04, eller du kan booke din tid online her på hjemmesiden.