Project Description

Book din tid online her

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Østergade 10
4700 Næstved
Telefon 55771904

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Østergade 10
4700 Næstved
Telefon 55771904

Velkommen til Frisør i Næstved!

Her er en hyggelig stemning for alle, og alle er velkomne. Vi går op i et rigtig godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere – arbejdsglæden er vigtigt for os, så alle har det godt på arbejde med en god stemning i salonen. Vi har et supergodt sammenhold, hvor hele teamet hjælper hinanden.

Vi tilbyder…

Vi tilbyder alt fra en lille studsning til en masse striber eller et helt nyt look. Her kan du få dameklip, herreklip, børneklip, pensionistklip, farve og formning af bryn og vipper og meget meget mere.

De små sætter altid pris på lidt ‘Spiderman’ hår, og skøre farver fra Sibel hair color – og bare rolig, farverne forsvinder igen ved første vask!

I vores salon sørger vores frisør altid for at skabe en perfekt frisure til tidens trend og din personlighed. Vi lægger stor vægt på at give personlig rådgivning, så håret passer til dig og dit liv. Så får du en frisure, der holder og som du nemt kan passe i dagligdagen.

En salon med højt serviceniveau og godt håndværk

Hos Peter har vi også et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til fornuftige priser, som du kan købe med hjem. Så kan du også få luksusfølelsen af nydelse og velvære, når du plejer håret derhjemme. Vi har blandt andet produkter fra Tigi, Joico, Bed Head, uni one, d:fi og mange andre lækre olier, vokse og sprays. Vi har også en helt vegansk serie fra Envie med mange shampoo-, conditioner- og stylingprodukter, så vi kan finde noget, der passer lige til dit hår.

Har du ikke lige tid til at komme ned og få farvet bunden, tilbyder vi også at du kan købe farve med hjem, i samme gode kvalitet som det vi selv bruger i salonen – til en god pris og med rådgivning, så du får det bedste resultat.
Salon Hos Peter ligger centralt i Næstved på østergade 10.

For at bestille tid hos Peter, kan du ringe alle hverdage fra 9-17:30 og lørdag fra 8-13 på tlf. 55 77 19 04. Eller bestil tid her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig!