Project Description

Book din tid online her

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Havnegade 21
4220 Korsør
Telefon 58373204

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Havnegade 21
4220 Korsør
Telefon 58373204

Frisør Hos Peter, Korsør

Frisør Hos Peter er en frisørkæde med saloner fordelt i hele landet. Du finder os på Sjælland, Fyn og Jylland.
Vores lille hyggelige salon ligger centralt i Korsør. Vi modtager kunderne i en rolig og god atmosfære, hvor du bliver mødt af dygtigt og veluddannet personale, og vi tager jævnligt på kursus for at holde os opdateret på tidens trends og teknikker, Frisørfaget er nemlig et fag i bevægelse, hvor vi følger med i de nye, spændende klippe- og farveteknikker. Som frisør med faglig stolthed synes vi også det er sjovt at udvikle os kreativt og fagligt.

Med kunden i centrum

I vores salon lægger vi stor vægt på personlig betjening og god stemning. Det er vigtigt for os at alle vores kunder føler sig godt tilpas. Derfor har vi fokus på at lytte til dig og give den bedste rådgivning til hver eneste kunde, så du bliver tilfreds. God service er vigtigt for os hos Frisør Peter – og så får du det til gode priser.

Vi lægger vægt på god service

I Frisør Hos Peter bliver du mødt med et smil og faglig dygtighed. Vi er en salon med kunden i centrum – her er der er plads til grin, hygge og være den du er. Hos os har du mulighed for at slappe af og nyde en god kop kaffe, te eller varm chokolade, mens du bliver behandlet.

Vores behandlinger

I Frisør Hos Peter i Korsør tilbyder vi en lang række frisørbehandlinger. Vi klipper både herrer og damer, børn og pensionister. Vi trimmer gerne herrernes skæg, retter bryn og farver vipper og bryn. Du kan også gå en håropsætning til bryllup og festligheder. Vi tilbyder en række farvebehandlinger, bl.a.:

 • Reflexer
 • Balayage
 • Ombre

Vi laver også permanent og tilbyder hårkur, hvis dit hår trænger til lidt ekstra pleje.

Vi er en salon med fokus på miljøet og du finder en vegansk serie i vores udvalg af produkter.
På den måde skåner vi miljøet, kunderne og vores medarbejdere, der dagligt arbejder med produkterne. I serien finder du flere varianter af shampoo, så du kan finde lige netop det dit hår eller hårbund har brug for. Det kan f.eks. være ekstra fugt og pleje, hårtab eller skæl og kløe, shampoo til farvet hår osv. I serien findes der også conditioner/kur samt enkelte stylingprodukter.

Professionelle produkter til gode priser

Vi forhandler også en række af kendte mærker til faste lave priser på, bl.a.

 • Joico
 • American crew
 • Tigi
 • Revlon
 • D:fi
 • Orofluido
 • HH Simonsen
 • Krible krable shampoo – til forebyggelse og behandling af lus

Til de yngste kunder i salonen har vi colorspray i flere forskellige farver – så bliver klipningen altid lige lidt mere sjov og festlig – og bare rolig, det går ud igen efter en vask. Du kan også købe hårfarve med hjem. Vi forhandler en serie af hårfarve med bredt udvalg til hjemmebrug. Så kan du friske farven op derhjemme og få den rette hjælp og vejledning, når du handler hos os. Som frisører kan vi rådgive om farvernes opbygning og virkning, så du ikke ender med en forkert farve.

Her finder du os

Velkommen til Frisør Hos Peter i Korsør – din professionelle frisør.
Du finder os centralt i Korsør på Havnegade 21 – tæt på parkeringspladser og med bus næsten lige til døren.

Du kan booke din tid online på www.hospeter.dk. Enkelte behandlinger kan ikke bookes online – så skal du ringe på tlf. 58373204 – og det er du altid meget velkommen til at gøre, uanset hvilken behandling, det drejer sig om.