Project Description

Book din tid online her

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Ølbycenter 11
4600 Køge
Telefon 30152904

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Ølbycenter 11
4600 Køge
Telefon 30152904

Frisør Køge

Frisør Hos Peter i Køge er en nyåbnet salon i Ølby-centret – tæt på parkering og offentlig transport. Vi har åbent 9.00-17.30 på hverdage og 8-13 om lørdagen.

Vores nyåbnede salon stråler af hygge og velvære – her møder du altid to meget smilende frisører på job. Vores salonen er åben og lys med udsugning, så der aldrig lugter af permanentvæske eller hårfarve. Vi går meget op i miljø og økologi og bruger udelukkende vegansk hårvask. Her er altid en kop frisk kaffe på kanden eller lun kakao til de yngste kunder.

Vi går til det yderste for vores kunder

Vi klipper både herrer og damer, børneklip, pensionistklip og rette også gerne til med et pandehårsklip eller en studsning.
Vi farver også både langt og kort hår og kan lave bl.a. hættestriber og foliestriber. Skal du have rettet og farvet øjenbryn og vipper klarer vi også det. Vi dækker gråt hår og giver proteinbehandlinger, der gør håret silkeblødt og lækkert. Vi former og studser også skæg, så det passer til din ansigtsfacon.

Skal du have sat håret til fest og løjer, skaber vi gerne en flot langthårsopsætning til dig. Ønsker du en føntørring eller vandondulation, er du også i trygge hænder. Vi laver også mange former for permanent.
Vi holder en høj standard, klipper alle med samme omhu og lytter til dine ønsker – det er dig, der kender dit hår og dine hvirvler bedst!

Vi holder os opdateret med klippe- og farvekurser i Milano, hvor vi opdager det seneste nye indenfor mode og hårfashion og får nye ideer til dit hår.

For hele familien

Frisør hos Peter i Køge er en familiesalon med familievenlige priser. Vi klipper alle med et smil og sætter serviceniveauet højt for at gøre dig yderst tilfreds som kunde hos os.

Bestil tid:

Du kan bestille tid til klipning online eller på tlf: 30152904 – skal du have farvet eller behandlet håret, skal du dog ringe ind. Du kan for det meste altid komme til fra dag til dag og blive klippet, og ofte kan du også komme til uden tidsbestilling, hvis du kigger ind i salonen.

Vi har også masser af lækre hårprodukter og stylingprodukter fra American Crew – dfi – Moroccan Oil – Olaplex – Vegan – Tigi – og vi har prisgaranti. Det betyder at hvis du kan finde produktet billigere, så prismatcher vi netprisen. Du finder også sjove børnehårsprays i alle regnbuens farver.
Vi sælger også hårbørster, fladjern, krøllejern, føntørrer, klippemaskiner og hårfarve fra kendte mærkevarer i høj kvalitet, så du selv kan fikse frisuren derhjemme mellem klipningen.

Vi glæder os til at se dig i Salon Hos Peter i Køge!