Project Description

Book din tid online her

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Nytorv 20
4400 Kalundborg
Telefon 59510364

Book online tid

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Adresse

Nytorv 20
4400 Kalundborg
Telefon 59510364

Frisør i Kalundborg

Frisør Hos Peter i Kalundborg ligger centralt på Nytorv 20 med masser af parkeringspladser lige udenfor vores salon. Vores salon er hyggelig og vi har altid frisk kaffe på kanden. Hos Peter i Kalundborg er vi et professionelt team af frisører, der vægter fagligheden højt. Det gælder uanset om du bare skal have studset pandehåret eller have den helt store make-over med klipning, farve og reflekser.

Vi tilbyder:

Vi har frisører med erfaring indenfor specialklip, og vi er gerne med på at finde en helt unik frisure, der passer lige til dig. Vi sætter også gerne hår til bryllup og fest – og lægger gerne en flot festmakeup samtidig.

Hos os kan du også få farve, reflekser og balayage. Vi permanenter både kort og langt hår. Få farvet og formet vipper og bryn og slip af med uønsket hår på overlæben.

Lækre produkter til din hjemmesalon

Vi har altid en lang række produkter til dit hår i vores butik. Her matcher vi også inernetprisen, hvis du kan finde produkterne billigere andre steder. Vi sælger også hårfarve til hjemmebrug, hvis du selv vil klare udvoksning mellem besøg. Vi giver også gode råd og sørger for at finde den rigtige farve til dig, så du bliver tilfreds med resultatet.

Find os her

Hos os er du altid velkommen til at kigge ind.
I finder os på Nytorv i Kalundborg, hvor der også ligger en række andre butikker.
Vi har handicapvenlig parkering og indgang. Bestil tid på hospeter.dk eller ring på tlf. 59510364.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores hyggelige salon.